techniek DeBand.NL ·

coverband DeBand.NL

Techniek all-in

Standaard compleet

DeBand.NL neemt standaard een overdaad aan licht en geluid mee. Perfect geluid en spectaculair licht en voldoende voor een locatie (indoor) tot 800 personen (meer of anders kan altijd op aanvraag).

De perfecte show

De apparatuur alsmede de gehele achterzijde van het podium is afgedekt en perfect gestyled door zwart doek, zodat het podium fraai is afgewerkt en iedere lokatie direct geschikt is voor een perfecte show.

Vaste techniek

Een feest wordt altijd professioneel begeleid door de technici van het vaste licht- en geluidsbedrijf (Purple Groep) en wordt tot in de puntjes verzorgd.

Als nodig zijn alle extra mogelijk

Indien de lokatie groter is of meer licht is gewenst, kan meer licht en geluid worden ingezet. Indien een lokatie kleiner is, wordt de set perfect aangepast op de lokatie en de grootte van het podium.

Verder zijn er tal van organisatorische en technische extra mogelijkheden zoals: doorprikken van een discoshow (gratis tot het einde van een show), het (technisch) verzorgen en/of organiseren van een speciale (tape-) act of (bedrijfs)band, extra geluid, extra of intelligent licht, dansvloeren, verzorgen van presentaties (korte presentaties zijn gratis).

Prijzen / persoonlijk overleg

Kijk voor standaard extra mogelijkheden op de /prijslijst. Neem voor speciale vragen even contact op.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

techniek DeBand.NL

techniek DeBand.NL

techniek DeBand.NL
gastenboek